Verwijderen huidoneffenheden - Schoonheidssalon De Wolden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verwijderen huidoneffenheden

Tele'Way

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes (couperose), pigmentvlekjes of andere huidoneffenheden? Met Tele’way bent u in slechts enkele minuten verlost van uw huidprobleem!

Het littekenloos verwijderen van
:
- Tele's (gesprongen adertjes)
- Spider Naevi en bloedspatjes
- Fibromen
- Wratten, Steelwratjes
- Pigmentvlekken
- Ouderdomswratten
- Vetbobbeltje
- en andere onregelmatigheden op de huid.

Hoe werkt het?
Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency) die zowel in de medische als in de cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus, bloedblaasjes. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!
In het geval van (steel) wratjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij.
Voor pigment- en ouderdomsvlekjes wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij.


Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?
Na de behandeling zijn irritaties zoals plaatselijke zwellingen, roodheid, etc. niet ongebruikelijk. In praktisch alle gevallen vormt zich een korstje die doorgaans na ca. 10 dagen vanzelf zal afvallen. De behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen. Indien de plek in het gezicht is, kan dit tot 4 weken duren. Hoewel het zelden tot nooit voorkomt bestaat er een kleine kans op het veranderen van het behandelde weefsel en/of ontstaan van littekens. Met name het niet naleven van de instructies kunnen ervoor zorgen dat een overvloedig gepigmenteerde beschadiging zich kan voordoen, welke over het algemeen binnen 3 tot 6 maanden zal verdwijnen.

Gebruiksaanwijzing voor thuis:
1. Gedurende 3 dagen zwembaden en sauna vermijden.
2. Ga niet sporten en vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten gedurende 3 dagen.
4. Vermijdt zonlicht zoveel mogelijk 3 weken en gebruikt u dagelijks een sunblocker van tenminste factor 30
5. Vermijdt het gebruik van cosmetische producten de eerste 3 dagen.

Verwijderen huidoneffenheden € 30,- per 15 minuten.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu